Schrijf je in

Schrijf je in

Schrijf je in

M

De Clemenskerk

Wonen in de
“Sint Clemenskerk”

De Sint Clemenskerk is een rijksmonument. Daarom zijn de 17 appartementen met grote precisie in de kerk geplaatst. De buitenzijde wordt minimaal aangepast voor toegang tot terrassen, balkons en verkrijgen van daglicht.

Bij het interieur is de monumentale sfeer duidelijk aanwezig. Gekleurd en gefilterd licht valt in de centrale hal via de gebrandschilderde ramen, de plafondgewelven zijn onaangeroerd gebleven en de preekstoel is een eyecatcher in de hal. Maar ook kleinere monumentale onderdelen, zoals hekwerkjes, binnendeuren, wijwaterbakjes, tegelvloeren, enzovoort zijn bespaard gebleven. Dit alles zorgt ervoor dat je gelijk bij de entree van het gebouw nog steeds ervaart dat het een kerk is.

Er is een lift voorzien voor de bereikbaarheid van de 1e verdieping voor mensen die minder mobiel zijn. De bergingen voor deze appartementen zijn in de kelder onder de pastorie geplaats, deze zijn via de kloostertuin snel en gemakkelijk bereikbaar gemaakt voor de bewoners.

De appartementen in de kerk zullen voorzien worden van warmtepompen, naast verwarming kan het systeem tevens in warmtapwater en koeling voorzien.

Aantal appartementen:

17 appartementen

Oppervlakte:

48 m² tot 108 m²

Parkeerplek:

Aanwezig

Selecteer uw
appartement in
Clemensstaete

13

Ontdek
de andere
bouwdelen

Wonen in

De Pastorie

$
Wonen in

De Refter

$
Wonen in

Het Kapittelhuis

$
#
$